ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ

КРИЛА ЗА САМОТНИТЕ МАЙКИ

Проект „КРИЛА за самотните майки“ ще помогне на 19 семейства, в които жени, пострадали от домашно насилие, сами отглеждат децата си да преодолеят трудностите след кризата с COVID-19.

Резюме на проекта ТУК

Проект „Пандемията ще свърши. Домашното насилие – Не!“финансиран от Министерство на правосъдието на Р България (Договор №  93-00-154/08.06.2020 г.).

Дългосрочна цел на проекта е: Превенция и предотвратяване на домашното насилие в област Търговище за преодоляване на негативните последици от продължителната социална изолация и икономическите трудности за пострадалите, в следствие на кризата с COVID-19.

Резюме на Проекта ТУК

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА

8 МАРТ

Проект „Подкрепа на семейства и ученици доброволци за превенция на насилието над деца”

Проектът се осъществява с подкрепата на  Фондация „Работилница за граждански инициативи“, с финансовата подкрепа на Фондация „Оук”

Водеща организация: Сдружение „Асоциация НАЯ” Търговище

Партньорска организация: Сдружение „Център Мария” Горна Оряховица

Времетраене: февруари 2020 – февруари 2022

Резюме на проекта ТУК

This project is funded by the REC 
Programme of the European Union (2014-2020)

 

ПРОЕКТ „ВЪЛШЕБНИТЕ ПРИКАЗКИ”

Координатор: Сдружение „Асоциация НАЯ” гр. Търговище

Партньори: Женски център в град Кардица, Гърция и Международната организация за защита на децата, департамент в град Генуа, Италия

Проектът ще работи за предотвратяване на насилието и за равнопоставеност на жените и мъжете, чрез възпитание на децата в ранна възраст в дух на взаимно уважение и зачитане, и преодоляване на стереотипите, които създават неравенства между двата пола.

Резюме на проекта ТУК

 

 

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *